Det bør takke for “Læreren Surat” på gjøre gode navn for Phetsemeun.

Che Kik Thongsong eller Yuthida Phetsemean eller dame hodet Phetsemeun boksing Camp har takket for læreren Surat Siangloi å ta vare sin boksere vel alle gangene. er i det siste det flere boksere å forstå mesteren uansett av Yokwittaya, Ploywittaya, Morakot, Phetphadung, Sakadphet og Chamuakphet.

 

I det siste, er det en masse Muay Thai fans Phetsemeun boksing leir advarte Che Kik om dette boksing leir kan ha et stort tap. Men i den siste kampen har Phetkhunphon Phetsemeun boksing Camp forstått mesteren i flere spill etter kamper med mange par dem; nemlig, Yokwittaya, Ploywittaya, Morakot, Phetphangan, Phetphadung, Sakadphet, Chamuakphet og flere ones. Derfor har Chekik Thungsong eller dame hodet Phetsemuen boksing Camp avdekket at alle bokserne dette boksing Camp siste hans boksere har viste de gode resultatene etter lærer Surat Siangloi har tatt vare oss godt siden .

 

Che Kik Thongsung sa at før bokseren Phetsemuen boksing leir har holdt seg Daterat boksing leir lærer Surat Singloi i forrige uke, alle kroppens tilstand er god måte. Dermed bør først det takk for lærer Surat å ta vare oss godt siden uansett praktisere selv, har mat og måten å leve. I det siste, bør vei av boksere for Phetsemuen boksing leir skal vinneren gi kreditt til lærer Surat.

Leave a Reply